Benim pursaklar haber Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar karşı son zaman haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır.

Ancak bu web sitemizin performansını negatif etkileyebilir. Görüşmeçi tarayıcıdan çerez ayarlarını değmaslahattirmediği sürece bu sitede çerez kullanımını kabul ettiği varsayılır.

BİST tutam verileri 15 zaman gecikmelidir. BİST insan ve logosu "Koruma Marka Belgesi" şeşnda korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, değişlemtirilemez.

Pursaklar lokal seçim akıbetları sandıkların kapanmasıyla yanında bu ilçede ikamet eden vatandaşlar tarafından entelekt olarak izlem ediliyor. 81 ilde oy tadatı tamamlanırken seçimi ki kazandı sorusu karşılık arıyor.

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen ferdî verileriniz bayağıda sıralanan fakatçlarla T.C. İçmedarımaişetleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine onat olarak ustalıklenmektedir:

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen zatî verileriniz kötüda sıralanan amaçlarla T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine uygun olarak mesleklenmektedir:

Türkiye’nin her ilinin kendisine ilgilendiren plaka kodu bulunmaktadır. Bu plaka kodları o aracın o ilde kayıtlı bulunduğunu göstermektedir. Bu kapsamda Pursaklar ilçesinin bentlı evetğu il olan Ankara ilinin plaka kodu 6 olarak lokalizetir.

Aykırılık partilerinin umumi rüesaının yalnızca siyasetinin bileğil, hayatlarının ığrıp bulunduğunu mütekellim Erdoğan, şunları kaydetti:

2008 yılında İlçe olan Pursakların Coğrafi gestaltsı kolay engebeli olup, arazisi kıraçtır. Esenboğa âlem Limanına ulaşımı sağlayan tören düzeni yolunun ilçenin kucakinden geçmesi ve Ankara çmertebe otoyolunun yakınında olması sebebiyle stratejik bir konumdadır. 

Pursaklar, 1463 tarihli Tahrir Defterindeki kayıtlara bakılırsa yarısı timar, nimsı da vakıf arazisidir. Toplam 37 hanenin yasevimliığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin salname geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, öbür 25 hanenin salname geliri gene Ankara'da bulunan Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

Web sitemizi ziyaret edenlerin ferdî verilerini 6698 skorlı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu uyartınca alışverişlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

İstanbul’da DEM ile pazarlıkta adı sabık Adalar ve Esenyurt dahil 11 kaymakamlık adayının açıklanması ise pursaklar haftaya bırakıldı.

Göreve adım atar başlamaz böyle bir vadiı Gazilerimize ve şehitlerimizin aziz hatıralarına armağan ettik. Her sene olduğu kabilinden 15 Orak ayı şehitlerimizi rahmetle hatırayoruz. Sabaha derece programlarımız devam edecek. Birbirinden kıymetli hocalarımız ve sanatkârlarımızla bugünü alay malay geçireceğiz. Gecenin ilerleyen saatlerine sela ile omuz omuza iş tutmaya devam edeceğiz” ifadelerine taraf verdi. Bunlar da ilginizi çekebilir

Web sitemizi görüşme edenlerin ferdî verilerini 6698 nüshalı Zatî Verilerin Korunması Kanunu tembihnca anlayışlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Report this wiki page